Sponsors/Partners

Seminar Digitaal werken is mogelijk gemaakt door:

IDB Groep bedient vanuit expertise op ICT-gebied haar relaties met diensten, producten, zelfontwikkelde software en oplossingen voor efficiëntere en effectievere bedrijfsprocessen. Marktontwikkelingen, maatschappelijke thema’s en technische innovaties vertalen wij al bijna 30 jaar voor onze klanten uit diverse branches in concrete toepassingen

DigiOffice is ontwikkeld om digitaal, efficiënt en effectief met collega’s en derden te werken en samen te werken. Tijd-, plaats-en methode-onafhankelijk werken is hiermee realiteit. DigiOffice is voor organisaties een uitstekende document management oplossing voor veilig en efficiënt documentbeheer, het borgen en verbeteren van processen en het voldoen aan compliance-eisen. DigiOffice Document management: alle documenten in één systeem.

IDB4ict heeft specialisten en specialismen in huis om bedrijven op ICT-gebied full service of projectmatig van dienst te zijn. De focus van IDB4ict ligt hierbij altijd op samenwerking: onze expertise combineren met uw bedrijfsspecifieke vakkennis om bedrijfsprocessen te ondersteunen en waar mogelijk efficiënter te maken. De jarenlange partnerships met klanten in de sectoren bouw, zakelijke dienstverlening, onderwijs en zorg getuigen van het feit dat deze aanpak werkt. Voor diverse hardware- en softwareleveranciers is IDB4ict een prefererend business partner.

Seminar Digitaal werken

 

© Seminar Digitaal werken | Privacy en Cookie statement | Disclaimer