Doel

Wat kunt u verwachten?

Het seminar Digitaal werken speelt in op het belang, de voordelen, de impact en de realisatie van digitaal werken. Professionals in digitaal werken behandelen de diverse aspecten – van strategie tot technologie - die nodig zijn voor een succesvolle implementatie van digitaal werken in uw organisatie.

 

Na afloop hebt u een goed beeld van de kansen en mogelijkheden van digitaal werken. Door concrete handvatten, praktische tips en praktijkvoorbeelden weet u welke stappen u met uw organisatie kunt zetten om digitaal werken te realiseren.

Voor wie is het seminar bedoeld?

Het seminar Digitaal werken is bedoeld voor iedereen die zich vanuit een functie als Informatie Manager, ICT Manager, Communicatie Manager, CEO of CFO bezighoudt met het vraagstuk digitaal werken. In diverse programmaonderdelen zoomen professionals in digitaal werken in op een aantal aspecten die nodig zijn voor een succesvolle implementatie van digitaal werken in uw organisatie.

Wat zijn de kosten?

Het seminar is exclusief en gratis toegankelijk voor de doelgroep. We sluiten de sessie af met een goed verzorgde lunch. De locatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Seminar Digitaal werken

 

© Seminar Digitaal werken | Privacy en Cookie statement | Disclaimer